IT og mobiltelefoni på Hindholm STX

Hindholm STX tilbyder gratis Wi-Fi til alle studerende over netværket STX ELEV, så kan du være online på din mobil, Mac eller PC under opholdet på skolen.

Alle undervisningsrelaterede informationer så som skema, skolebeskeder, lektier, fravær osv gives over lectio.dk.

Ved skolestart vil du få udleveret adgangskoder til Wi-Fi og Lectio.

 

Sådan kommer du på skolens netværk med din mobil:

  1. * Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Wi-Fi
  2. *  Slå Wi-Fi til
    Enheden søger automatisk efter tilgængelige Wi-Fi-netværk
  3. * Tryk på navnet på det Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til. Når der er oprettet forbindelse til et netværk, vises  Fluebenved siden af netværket, og Wi-Fi-forbindelse vises ved siden af netværket.
  4. * Indtast adgangskoden for det sikre Wi-Fi-netværk, og tryk derefter på Opret forbindelse. Hvis du ikke kan trykke på Opret forbindelse, har du indtastet en forkert adgangskode.

 

 

 

Sådan kommer du på skolens netværk med din computer:

Omtrent samme fremgangsmåde som på mobilen, men når du har fundet STX Elev-netværket på din computer, vil du blive bedt om at indtaste BÅDE en bruger OG en kode, inden du kan koble dig på netværket.

Find STX Elev på din computers netværksliste – HUSK at tænde for WI-Fi på din computer først!
Klik på STX Elev og tryk OPRET FORBINDELSE.

Indtast brugernavn/user og kode/password og tryk ENTER.

 

 

 

Vi har regler for mobiltelefoni i undervisningen: ved starten af ethvert undervisningsmodul skal du stille din mobil på lydløs eller slukke den helt og sætte mobilen ind i opbevaringsholderen i klassen. Efter modulet kan du hente din mobil til fri afbenyttelse igen.

Du er selv ansvarlig for din mobil og din computer under opholdet på Hindholm STX. Skolen påtager sig intet ansvar for dit IT-udstyr, hvis det bliver væk eller ødelagt mm.

Du kan få hjælp til Wi-Fi og din computer hos skolens IT-ansvarlige Nurretin Karaman, oftest om eftermiddagen eller aftenen på hans værksted på Efterskolen.